Investicije - Građevinska firma u Crnoj Gori

Razrađujemo I realizujemo investicione projekte u Crnoj Gori za naše klijente.

Munimalna ulaganja od 300 000 eura

Zagarantovana sigurnost ulaganja

Prihod do 40% godišnje

1

Faze realizacije investicijskih projekata

U prvoj fazi, stručnjaci našeg investicionog odjela analiziraju sve parcele dostupne za izgradnju (na otvorenom I zatvorenom trzistu) u gradovima Crne Gore. Nakon što se pronađe obećavajući investicioni objekat, vrši se procena potencijalne potražnje i trenutne vrednosti. Uzimajuci u obzir tržišne pokazatelje specifične za određeno područje.

Za investicije kupcima nudimo samo one parcele zemljišta, čiji su troškovi od 30% do 70% niži od gotovih nekretnina u okolini. Već u prvoj fazi vrši se kontrola pravne čistoće, vrši se analiza parametara potrebnih za izgradnju, utvrđuje nacrt poslovnog plana.

2

Izrada celog paketa projektne dokumentacije neophodne za dobijanje dozvole za podizanje objekta.

Zapošljavamo kvalifikovane arhitekte koji dobro znaju trenutne lokalne građevinske norme. Naše pravno odeljenje odobrava pripremljene dozvole. Važna tačka je razvoj koncepta buduće ponude nekretnina i traženje optimalnog rešenja za format nekretnina na određenoj lokaciji. Ovde arhitekti i trgovci rade zajedno. Buduće nekretnine trebale bi biti tražene, a ovo je kombinacija mnogih faktora.

3

Izgradnja objekta i dalja prodaja.

Nakon dobijanja građevinske dozvole, pristupamo izgradnji objekta. Naše osoblje poseduje svoje brigadirane osoblje i potrebnu specijalnu opremu, što nam daje priliku za realizaciju i najkompleksnijih projekata. Visok kvalitet izvedenog rada postiže se kontrolom u svim fazama. Dajemo garanciju 10 godina za nase objekte.

4

Prodaja Ili rentiranje gotovog objekta.

Od trenutka kada počinju građevinski radovi, nekretnina se odmah stavlja na prodaju. Da bi se vizuelno demonstrirao projekat potencijalnim kupcima, kreirana je vizualizacija budućeg enterijera i eksterijera. Promocija se vrši putem široke mreže kolega. Sve ovo daje nam priliku da osiguramo pun ciklus projekta: od pretrage i kupovine zemljišta do prodaje nekretnina i naknadnog održavanja tokom rada.

PREDNOSTI INVESTICIJA SA NAŠOM FIRMOM

SVI INVESTICIONI PROJEKTI SU PAŽLJIVO ODABRANI

U fazi izrade projekta dodatno privlačimo stručnjake iz drugih kompanija. U analizi regionalnog tržišta nekretnina, pomažu nam lokalne agencije za promet nekretnina koje imaju potrebne informacije.

FIKSNI IZNOSI ULAGANJA

Proračuni procena građevinskih radova izvedenih kao deo celog ciklusa izrađeni su sa velikom tačnošću. To se postiže zahvaljujući zajedničkom radu ekonomista i inženjera građevine. Iznosi ulaganja su utvrđeni u ugovoru i ne menjaju se tokom implementacije projekta.

GARANCIJA ZA POUZDANOST I VISOKU LUKVIDNOST PROJEKTA

Svi naši investicioni projekti su u velikoj potražnji potencijalnih kupaca već u fazi izgradnje. To je zbog činjenice da u našem portfoliu postoje samo zemljišne parcele koje se nalaze u visoko likvidnim predelima letovališta. Investicije privlače u jednoj od najstabilnijih valuta – evru.

FIKSNI ROKOVI REALIZACIJE PROJEKTA

Sve faze projekta su unapred utvrđene u potpisanom ugovoru. U slučaju kršenja uslova navedenih u ugovoru, naša kompanija plaća kazne za svaki odložen dan.

100% GARANCIJA BEZBEDNOSTI SREDSTAVA

U toku potpisivanja ugovora, zemljišna parcela, dozvole i projektna dokumentacija, kao i svi podignuti objekti su vlasnistvo investitora projekta. Potpisani ugovor o privlačenju investicija ovjerava notar. Ovo garantuje pouzdanost uloženih sredstava za investitora.

KOMPLEKSNO OSTVARENJE INVESTICIONOG PROJEKTA

Čitav niz neophodnih mera za investicioni projekat sprovodi naša kompanija. Pomažemo kako u fazi investiranja sredstava preko finansijskih institucija na teritoriji Crne Gore, tako i u postupku prodaje izgrađenog objekta.

NAŠI PROJEKTI

Šef odeljenja za investicije

Moje ime je Evgeni Ivanchikov. Profesionalno se bavim realizacijom projekata ulaganja u nekretnine u Crnoj Gori od 2006. godine. Imam praktično iskustvo u implementaciji prefekata ulaganja celog ciklusa različite složenosti. U svom radu se nikada ne oslanjam samo na svoje sopstveno mišljenje, mišljenje kolega koji imaju veliko iskustvo i kvalifikacije u određivanju profitabilnosti i likvidnosti izgrađenih objekata uvek mi je važno.